Special Rules

We krijgen wee een aantal vaste vragen regelmatig onze kant op. Dus we gaan deze maar eens behandelen in een uitgebreide reactie smile-emoticon.

We krijgen regelmatig de vraag dat er geen bb beperking is.
Nu moet ik zegge dat er wel een soort van beperking is en dat is dat je geen beperking op de bbs heb in het veld, maar je mag NIET gaan refillen met een speedloader of een zak bbs gebruiken. Deze regel is geldig op ALLE replicas en producten waar bbs in gaan.
Refillen gebeurd uitsluitend op de basissen!

Tentenkamp en Basecamp.
Er zal voor de teams een verschil zijn tussen het tentenkamp en de basecamp.
Het tentenkamp is het kamp out of game. De Basecamp is de in-game kamp wat als hoofdkwartier dient. Je kan ervoor kiezen om hier ook je tent in de buurt op te zetten. Denk er dan wel aan dat je MET bril op MOET slapen. Het slapen bij de basecamp heeft natuurlijk heel veel voordelen voor de game en belevenis, maar nogmaals, de bril is verplicht op ten alle tijden! Ook in je tent!
Er mag NIET op en vanuit tenten gericht worden geschoten.

Medic regel.
Per eenheid wordt er door je leidinggevende een medic aangewezen. Deze krijgt een zeer beperkt aantal medicbandjes beschikbaar. Als speler mag je maar 1 keer ge-med worden. Bij je 2e hit moet je terug naar de respawn. De medics kunnen een refill voor de bandjes halen at HQ, maar deze zullen in beperkte aantallen aanwezig zijn. Medics kunnen alleen door andere medics ge-med worden. Jezelf of door een teamspeler laten medden mag dus NIET.

Disarm regel.
Bij een “vriendelijke” ontmoeting of een capture is het mogelijk personen/spelers te disarmen. Dit moet heel duidelijk en zichtbaar gedaan worden. Recht voor de persoon gaan staan. De persoon aanwijzen en dan duidelijk en goed verstaanbaar “DISARM” spreken richting de betreffende speler/persoon. Hierna heeft de persoon geen beschikking over zijn airsoft replica’s totdat de persoon word vrijgelaten en/of onbewaakt/onbeheerd/zonder toezicht wordt achter gelaten. Niet zichtbare items zoals dummy/training messen, prop-vesten of andere relevante items moeten duidelijk worden aangegeven bij een DISARM door de DISARM partij anders kunnen deze items WEL worden ingezet tijdens de DISARM periode.

Boten.
De boten die in-game zijn worden door je leidinggevende ingezet. Er zijn namelijk een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen bij het gebruik van een boot. Het is ten alle tijden VERPLICHT om een ZWEMVEST/REDDINGSVEST correct te dragen. Er is geen uitzondering mogelijk. Dit ivm de veiligheid en verzekeringen.

Voertuigen.
Er mag NIET op en vanuit voertuigen worden geschoten. Het besturen van voertuigen in-game is alleen toegestaan door aangewezen personen door de Airsofters staff.

Hiermee hoop ik weer een aantal vragen verduidelijkt te hebben en het aller belangrijkste is natuurlijk FAIRPLAY en TEAMPLAY!

Grtz

0

Start typing and press Enter to search