Skirm "The Mog"

Op kuch kuch datum kwijt zijn we weer is lekker wezen airsoften.  Deze keer zijn we weer eens bij de organisatie MXP gaan skirmen.  Deze keer hadden we onze lichamen naar “The Mog” gebracht. Dit is een nieuwe locatie voor deze organisatie. Deze dag zijn we begonnen met de rit naar de opslag waar onze AEG’s zijn opgeslagen. Vanuit de opslag naar de The Mog was het een aantal minuten rijden volgens de Tom-Tom. Helaas duurde het iets langer omdat iemand had besloten om de brug te verbouwen terwijl we gingen skirmen.  Na een kleine omleiding en een zoektocht naar de locatie waren we eindelijk op de plek van bestemming.
Vanuit de buitenkant is het niet goed zichtbaar wat er binnen aanwezig is. Het is mogelijk om een gedeelte binnen te kijken vanuit de ingang. Maar er is niet veel zichtbaar.
Omdat we iets later waren was de rest al begonnen. Het ging hierbij om een groep met huurders. Het was een groep van +/- 20 personen.
Na onszelf te hebben klaargemaakt voor de skirm zijn we begonnen. We waren met onze groep verdeeld over de 2 “huurgroepen” voor een potje CTF. Wie dit heeft gewonnen kan ik me niet meer herinneren.
Nadat we in de ochtend CTF hadden gedaan waarbij er nog van plaats was gewisseld hebben we een welverdiende pauze gehad.
Hierbij had de “huurgroep” het eten verzorgd.  We hadden broodjes frikandel of hamburger. Deze waren lekker en vulde goed.

Na de pauze is er nog vlug botje CTF gedaan. Hierna moest de “huurgroep” vertrekken. Hierdoor bleven we in totaal nog met >10 personen over. De volgende groep zal naar verwachting om 1500 pas aanwezig zijn. Al kijkende op mijn horloge zie ik dat de klok op 1300 uur stond.  We hebben onzelf in de tussentijd vermaakt door TDM te spelen wat voor veel vermaak heeft gezorgd. Uiteindelijk was er besloten om met de groep die nog over was een team te vormen om de volgende groep aan te vallen. Uiteindelijk kwam deze groep rond 1600 uur binnen.

Voordat de groep binnen kwam hadden we ons zelf verdekt opgesteld om een aanval te doen en de groep uit te schakelen. Het ging hierbij om een oneerlijke strijd maar het was wel leuk om te doen. Dit was in TDM vorm gedaan waarbij we maar 1 keer geraakt mochten worden en het andere team achteraf zo vaak mocht respawnen als dat ze willen.

Nadat dit was afgelopen was het al 1730 uur. Hierbij was  het niet meer leuk door een aantal misverstanden met de “huurders” Hierdoor had ik besloten om de dag te beëindigen.  Hierna hebben we ons zelf omgekleed en hebben we moeten wachten op de mensen van de organistatie om de poort te openen. De poort was rond 1900 uur open terwijl de skirm officieel gezien om 1700 beindigd was. Dit was een groot minpuntje omdat we niet meteen weg konden.

Al met al was het mijn inziens een niet zo’n geslaagde dag. De daaropvolgende dagen waren wel goed. Dit omdat het  goed te voelen was in de beenspieren dat er volop gebruik van was gemaakt.

0

Start typing and press Enter to search