Review: STEALTH Tactical Assault Gloves

Zo’n anderhalf jaar geleden hebben we met een paar leden van KFC deze handschoenen gekocht bij een lokale leger dump. Toender tijd vonden we ze nog redelijk prijzig. Ik geloof dat we er 35 euro voor hadden betaald. Iedereen was er eigenlijk meteen over eens dat ze heerlijk zaten en goede bescherming bieden. We hadden nog wel met de alle een paar andere modellen geprobeerd, maar iedereen was dus eigenlijk al verkocht.

De eerste skirm waarbij ik ze heb gedragen was echt heerlijk. Goede ventilatie, maar toch goed dik en veel is van kevlar gemaakt. Daarnaast nog zijn de knokkels bescherm met een hard stuk kunststof. De sluiting is met klittenband, zodat er geen vuil in je handschoen kan komen. Wat zeer hinderlijk is! Eigenlijk was ik toen zeer tevreden over de handschoenen en had ik geen moment spijt van de 35 euro die ervoor betaald is.

Nu de vraag: Wat vind je er nu van na 1,5 jaar? Nou dat zal ik vertellen. Van al mijn Airsoft spullen is dit hen enigste wat ik tot nu toe nog niet heb hoeven te vervangen of heb willen te vervangen. Als ik dan vaak me mede airsofters zie lopen met die goedkope chinese handschoenen heb ik af en toe echt medelijden met hun. Mijn STEALTH handschoenen hebben al heel wat moeten meekijken, waaronder glas, houd, steen, AEG’s, muren, ijzer etc. Nog steeds zijn ze perfect en is niks ervan kapot gegaan of iets dergelijks. Gewoon een goed product gemaakt waarvoor het bedoeld is.
[checklist]

  • Goede klitteband sluiting
  • Kunststof en kevlar materialen
  • Perfecte pasvorm en super comfortabel
[/checklist]

 

0

Start typing and press Enter to search