The New Order is een groepering die na het oprichten van de “Global Safety Administration” is ontstaan door financiering van de GSA. Het doel hierbij was om een front te kunnen vormen in het Midden-Oosten, om hieruit steun te kunnen krijgen bij het bestrijden van conflict in  Azië en het Midden-Oosten.  Dit bleek echter een grote fout te zijn, door verscheidene overtuigingen is de loyaliteit van The New Order verschoven van de GSA naar een man, een leider genaamd Yusuf El Brahmir.

_48027627_taliban_466x282getty

De gedachte gang van El Brahmir is dat de landen in het Midden-Oosten niet verenigd moeten worden onder de vlag van de GSA, maar een eigen front moeten vormen tegen de opkomst van westerse invloeden en de overname van de Chinese cultuur.

Binnen enkele jaren had El Brahmir nagenoeg alle conflicten binnen het midden-Oosten herleid naar de GSA. Dit heeft er voor gezorgd dat The New Order één van de grootste bedreigingen is tegen de GSA. Al enkele jaren gebruikt The New Order guerilla tactieken om zoveel mogelijk schade toe te brengen aan de Verenigde staten, Europa en de Chinese Republiek.

De strijders van The New Order kunnen beschreven worden als onbevreesd en extreem loyaal aan hun leider. The New Order krijgen steun uit onder andere de UK en Rusland.

YOUTUBE VIDEO FROM OUR GREAT LEADER

logo
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search