NABV: "Regeling voor Airsoft in Nederland"

Zeer goed nieuws voor de Nederlandse airsofters. Hier ziet er nu dan toch echt naar uit dat Airsoften in Nederland legaal gaat worden, maar wel met strenge regelgeving.

Zie hier het bericht van de NABV:

Inmiddels heeft de Minister van Veiligheid en Justitie een brief gestuurd naar de Tweede Kamer, waarin wordt vermeld dat hij een regeling voor Airsoft wil en dat hij opdracht heeft gegeven aan zijn Ministerie om dit te realiseren. Hij heeft tevens zijn voorkeur uitgesproken, om onze apparaten in Categorie IV te plaatsen van de Wet Wapens en Munitie met een
uitzondering, waaronder registratie en het bezitten van een deugdelijke opslag.

Wij zijn verheugd dat het nu ook een schriftelijke mededeling is van de Minister en blijven ons inzetten voor wetgeving die ieders belang tegemoet komt, zonder de kernwaarden van onze sport teniet te doen.

Bron: www.nabv.nl

Showing 3 comments
 • sneaker
  Beantwoorden

  Gaat de goede kant op

 • mick
  Beantwoorden

  Laten we het hopen dat de legalisering snel gaat gebeuren. Dat gezeik in nederland. Nu sla ik m,n aegs op in belgie bij een collega. Omdat je er in nederland niet mee rond mag rijden. Dat risico dat ze het afpakken neem ik liever niet. Het bezit wordt gezien als misdrijf. Echt super krom systeem. Weten ze al of het legaal is? Of wat de regelgeving gaat worden? Kan niet wachten om in een plaats van nederland legaal te airsoftschieten!

 • david
  Beantwoorden

  heeeeeel erg bedangkt ik hoop herg dat ik jullie snel zal zien

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search