Legalisering gaat de goede kant op!

Nog geen twee weken geleden schreven we dat het kabinet was gevallen en nu komt er alweer een hele mooie update.
Ongeveer een uur geleden kwam het nieuws naar buiten dat het er erg goed uitziet voor de airsofters in Nederland. De Minister en Staatssecretaris hebben laten weten dat er een wetswijziging moet plaatst vinden om Airsoften legaal te maken in Nederland. Deze zomer zal er dan ook daadwerkelijk gewerkt worden aan de wetswijziging.

Dus zeer goed nieuws voor ons allemaal!

De Minister en Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie hebben onlangs andermaal bevestigd dat airsoft apparaten gelegaliseerd dienen te worden langs de lijnen zoals uiteen gezet in de brief van 25 januari 2012. Het is inmiddels wel duidelijk dat enige vorm van wetswijziging noodzakelijk is. De NABV is betrokken bij het traject dat hiervoor vanaf komende zomer wordt ingezet

Bron: Nabv.nl

Showing 3 comments
 • ben nieuw
  Beantwoorden

  sry heb er 1 gekregen van een vriend uit Duitsland van plastiek zonder magazijn als die nu gewoon voor de lol inlijsten laat voor de sier mag ik hem dan wel in huis hebben .

 • Flexa
  Beantwoorden

  Nee dat is nog steeds niet legaal. Het probleem is dat ze teveel op echte wapens lijken, daarom zijn ze in Nederland nog wel verboden.

 • Rinse
  Beantwoorden

  Het duurt niet lang mee en dan mag je nog geen eens een doosje duimspijkers meer bij je hebben!!!! kortzichtig landje dat Nederland

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search