Door de groeiende dreigingen uit het Midden-Oosten evenals de toenemende druk na de privatisering van militaire strijdmachten, is er besloten om een militaire macht op te stellen die sneller kan handelen dan de conventionele gecombineerde machten. Deze macht wordt de Global Safety Administration genoemd.

De GSA is een organisatie die is opgericht in een samenwerking tussen de Europese Unie, de Verenigde Staten en China. deze macht houd toezicht met betrekking tot de mensenrechten, politieke machtsmisbruik en terroristische dreigingen.

De GSA grijpt in wanneer dat wordt toegezegd door het bestuur van waarnemende diplomaten, bestaande uit enkel een Chinese, Europese en Amerikaanse vertegenwoordiger, door deze samenstelling is er een snellere en een effectieve besluitvorming.

Deze structuur heeft geleid tot een zero-tolerance beleid. Dit beleid houd in, dat als er alleen al een signalement is van een van de bovenstaande dreigingen, er al gelijk de taskforce ingezet wordt en mogelijk er op locatie een tijdelijke overname plaats vind van grondgebied en er politiek een onafhankelijke GSA officials in gezet worden.

090615-M-0474R-001

De militaire kracht van de GSA wordt gevormd door een strenge selectie, enkel de elite soldaten afkomstig van verschillende eenheden uit verschillende landen, die de meest hoogstaande gespecialiseerde opleiding hebben afgerond worden geplaatst in één van de de taskforces van de GSA. Dit zorg voor kleinschalige groepen die flexibel inzetbaar zijn en accuraat en effectief kunnen handelen. De reactie tijd van de GSA is dan ook niet meer dan enkele uren.

De “Main taskforce” wordt opgeleid en geleid door door Col. S. Thomas. Deze groep mag gerekend worden tot de elite van de elite. Deze groep is speciaal gevormd in de bestrijding van terroristische aanvallen, militaire invasies en opsporing van oorlogscriminelen.

Deze groep wordt opgeleid tot meerdere disciplines en wordt zowel ingezet op zee, maar ook op land. Doordat de GSA is ontstaan uit een samenwerking tussen de militaire grootmachten, zijn alle mogelijke uitrustingen en de nieuwste hoogstaande technieken ter beschikking voor deze groep.

INCOMING VIDEO TRANSMISSION FROM HQ

logo

GSA Most Wanted

Protect your local community, your family, and the nation by helping the GSA catch wanted terrorists. 1. Viktor Bodarkin Execution of Multiple high ranking GSA officers Damage by Means of Fire or [...]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search