logo

Door de groeiende dreigingen uit het Midden-Oosten evenals de toenemende druk na de privatisering van militaire strijdmachten, is er besloten om een militaire macht op te stellen die sneller kan handelen dan de conventionele gecombineerde machten. Deze macht wordt de Global Safety Administration genoemd.

De GSA is een organisatie die is opgericht in een samenwerking tussen de Europese Unie, de Verenigde Staten en China. deze macht houd toezicht met betrekking tot de mensenrechten, politieke machtsmisbruik en terroristische dreigingen.

De GSA grijpt in wanneer dat wordt toegezegd door het bestuur van waarnemende diplomaten, bestaande uit enkel een Chinese, Europese en Amerikaanse vertegenwoordiger, door deze samenstelling is er een snellere en een effectieve besluitvorming.

Deze structuur heeft geleid tot een zero-tolerance beleid. Dit beleid houd in, dat als er alleen al een signalement is van een van de bovenstaande dreigingen, er al gelijk de taskforce ingezet wordt en mogelijk er op locatie een tijdelijke overname plaats vind van grondgebied en er politiek een onafhankelijke GSA officials in gezet worden.

090615-M-0474R-001

De militaire kracht van de GSA wordt gevormd door een strenge selectie, enkel de elite soldaten afkomstig van verschillende eenheden uit verschillende landen, die de meest hoogstaande gespecialiseerde opleiding hebben afgerond worden geplaatst in één van de de taskforces van de GSA. Dit zorg voor kleinschalige groepen die flexibel inzetbaar zijn en accuraat en effectief kunnen handelen. De reactie tijd van de GSA is dan ook niet meer dan enkele uren.

De “Main taskforce” wordt opgeleid en geleid door door Col. S. Thomas. Deze groep mag gerekend worden tot de elite van de elite. Deze groep is speciaal gevormd in de bestrijding van terroristische aanvallen, militaire invasies en opsporing van oorlogscriminelen.

Deze groep wordt opgeleid tot meerdere disciplines en wordt zowel ingezet op zee, maar ook op land. Doordat de GSA is ontstaan uit een samenwerking tussen de militaire grootmachten, zijn alle mogelijke uitrustingen en de nieuwste hoogstaande technieken ter beschikking voor deze groep.

[divider]

[divider] banner-GSA

Global Safety Administration
GSA AAR  After Action Report / Assignment “Hercules”
Document #126755 GSA|CI
3/12/2013

Location: Kingstown 30/11/13 – 1/12/13

ROSTER:
-Taskforce1 o.l.v. Col. Thomas
-Taskforce1 bestaande uit 50 klasse-2 GSA SpecOps militairen

Time of Deployement: 0900 30/11/13 – 1630 1/12/13
KIA-count = 24

De GSA|CI (Central Intelligence) heeft berichten onderschept tussen de militaire groep Pokrov en de terroristen groep The New Order. Hierin werd vermeld dat er zaterdag 30 November een ruil plaats ging vinden. Vermoedelijk ging het hier om de virus schema’s van HYDRA.

De missie van Taskforce1 was het terughalen van de schema’s codenaam HYDRA, daarnaast was het hoog prioriteit om de samenwerking tussen Pokrov en The New Order (TNO) vast te leggen. Deze missie werd uitgevoerd vanuit een plaatselijke militaire basis met wapendepot.

Tijdens deze assignment zijn tijdens een aanval van zowel Pokrov als TNO beide partijen in staat geweest meerdere voorwerpen uit het depot te halen. Het gaat hierbij om de volgende voorwerpen:

1x 100x .30cal munitie kist
1x 50x .50cal munitie kist
1x container 100L di-waterstofsulfaat concentraat
4x 50LBS Tarantula SAM-raket
3x HYDRA-sample 300ml
1x 100L GSA type K42 Fuel jerry can

Door een gebrek aan beveiliging en mankracht op het depot is het Pokrov eveneens gelukt om een aanval uit te voeren op het depot. Deze aanval is uitgevoerd met een type 4 explosief, hierbij zijn geen militairen omgekomen afkomstig van GSA. Het explosief heeft het gehele depot onbruikbaar gemaakt, het zal dan ook maanden duren voordat deze weer operationeel is.

Om zulke situaties in de toekomst te voorkomen is door GSA besloten om vanaf heden tijdens een terroristische bedreiging GSA grondgebied te beschouwen als een High-restricted area, hierbij zal alleen GSA personeel met klasse 4 of hoger toegang verleend worden en zal er een vergroot perimeter worden afgezet met een one-warning only ROE (rules of engagement).

De schema’s van de illegale substantie HYDRA document nummer #5726453219 is tot heden nog niet terug gehaald, hiervan is de lokatie nog onbekend. Vermoeddelijk zijn de schema’s in bezit van TNO, hierop wordt verdere actie ondernomen door GSA officials.
[divider]

Report-Banner-GSA-JAN-2014

Global Safety Administration
GSA AAR  After Action Report / Assignment “Quarantine”
Document #126873 GSA|CI
13/01/2014

Location: Kingstown 11/01/14 – 12/01/14

ROSTER:
-Taskforce3 o.l.v. Cpt. Walls
-Taskforce3 bestaande uit 62 klasse-2 GSA SpecOps militairen
– Local authority bestaande uit 2 special agents

Time of Deployement: 0930 11/01/14 – 1630 12/01/14
KIA-count = 19
MIA-count = 3

De GSA|CI (Central Intelligence) heeft een video boodschap ontvangen van The New Order leider Yusuf El Bramhir. Deze video bevat een dreiging van een bom-aanval gericht op GSA grondgebied. Door deze dreiging is Taskforce3 paraat gesteld en is er een speciale procedure opgesteld, deze procedure is speciaal gericht op het bestrijden van een biologische aanval.

Door de vermissing van de container 100L di-waterstofsulfaat concentraat en het schema van het biochemisch product codename HYDRA, is het zeer aannemelijk dat het hier gaat om een aanval met de bio-substantie HYDRA.

De opdracht was dan ook als volgt; Taskforce3 moest de omgeving nabij de explosie veiligstellen, en een speciaal toegewezen “mobile lab” opzetten, daarnaast eventuele overlevenden op sporen en veilig stellen binnen de toegewezen quarantaine zone. Daarna was de hoogste prioriteit om de New Order chemist op te sporen en in hechtenis te nemen en de overblijfselen van de bom in quarantaine te plaatsen. Hiermee kunnen de GSA onderzoekers aan de slag gaan om een vaccine te fabriceren.

Zaterdag 11/01/14

Tijdens de Missie heeft TNO (The New Order) een zodanig druk kunnen leveren dat taskforce3 met veel tegenslagen uiteindelijk samples van het biologische wapen heeft kunnen bemachtigen. Rond 1315 is door PMCs van ZEROinc de bom-huls in quarantaine geplaatst.

Later die dag heeft GSA met behulp van local authority vanuit een New Order schuilplaats in de nabijheid van Kingstown een opslag van chemicaliën met daarin de 100L di-waterstofsulfaat concentraat terug kunnen halen.

zondag 12/01/14

Door onbekende redenen zijn zowel de bom huls als de container met de 100L di-waterstofsulfaat concentraat uit de quarantaine zone verwijderd. Deze zijn tijdens een aanval op de gelokaliseerde TNO basis ontvreemd door nog steeds onbekende persoon of personen. er wordt verder onderzoek gedaan naar de oorzaak.

De Samples van het biologische wapen zijn door de PMC’s van ZEROinc meegenomen, in ruil voor het terughalen van GSA personnel in gevangenschap van TNO. De huls van het wapen zullen genoeg informatie kunnen opleveren voor verder onderzoek.

De aanslag op Kingstown heeft in totaal 213 burgers het leven gekost. volgens de GSA onderzoekers zal het bio-gas zich niet verder verspreiden, het is nu de taak van taskforce3 om de chemist van The New Order op te sporen en deze alsnog in hechtenis te nemen. Hiermee kan herhaling van een soortgelijke aanval voorkomen worden. Locatie Kingstown zal geheel in quarantaine gaan, alle overige burgers zijn geëvacueerd.
[divider]

Report-Banner-GSA-FEB-2014

Global Safety Administration

GSA AAR  After Action Report / Assignment “Quarantine: containment”
Document #781873 GSA|CI
15/02/2014

Location: Kingstown 08/02/14 – 09/02/14

ROSTER:

-Taskforce3 o.l.v. Cpt. Walls & Maj. Gibson
-Taskforce3 bestaande uit 51 klasse-2 GSA SpecOps militairen
– Local authority bestaande uit 1 special agent

Time of Deployement: 0930 08/02/14 – 1630 09/02/14
KIA-count = 33
MIA-count = 0

MISSION OBJECTIVES

 1. Veiligstellen van de gegijzelde burgers en deze in quarantaine plaatsen.
 2. De samenwerking tussen El Brahmir en Sohal vastleggen door middel van een GSA approved fotograaf.
 3. Atash Sohal “de Chemist” arresteren en afleveren aan het GSA|Tribunal.
 4. Yusuf El Brahmir arresteren en afleveren aan het GSA|Tribunal.
 5. Het blauwe vat met di-waterstofsulfaat concentraat terug halen.

Zaterdag 08/02/14

Tijdens de Missie heeft TNO (The New Order) zich ingedekt door burgers te gijzelen en een buffer te vormen tussen taskforce3 en El Brahmir. Deze burgers zijn in de ochtend verplaatst onder leiding van El Brahmir zelf. om 1030h is Taskforce3 de aanval begonnen, hierbij zijn meedere leden van The New Order en GSA omgekomen, ook zijn hierbij meerdere burgers gewond geraakt en om het leven gebracht door spervuur tussen TNO en GSA. Eén van de burgers is tijdens de aanval afgeleverd door vermoedelijk een TNO spion. Deze personen zijn beide overgeleverd aan GSA instanties om dit verder te onderzoeken.

Zondag 12/01/14

Na een briefing is de fotograaf gezamenlijk met een ingehuurde ZEROinc contractor aangesteld om de locatie van Yusuf El Brahmir te bepalen en mogelijk El brahmir en Sohal beide op foto te zetten om zo bewijsmateriaal te kunnen leveren richting de Board of Representatives.  Dit heeft geleid tot een succes waar zowel Atash Sohal en Yusuf El Brahmir vast zijn gelegd, dit bewijsmateriaal is gelijk via satelliet verstuurd richting GSA|HQ gevestigd in Washington.

In de namiddag is geconstateerd dat meerdere document stukken zijn ontvreemd uit de GSA base of Operations. hierbij zijn documenten met betrekking tot de aanvallen van afgelopen maand vermoedelijk in handen van TNO aanhangers gevallen. Tot deze documenten behoort onder andere het virus onderzoeksrapport.

De missie heeft het bewijsmateriaal van de samenwerking tussen El Brahmir en Sohal opgeleverd, dit bewijsmateriaal zal in de toekomst meer financiering opleveren bij het opsporen en veroordelen van deze TNO kopstukken. Deze arrestatie is helaas niet gerealiseerd in de afgelopen assignment, maar zal voortgezet worden, wanneer daar weer voldoende informatie voor is verzameld, ten opzichte van de opsporing van de verblijfplaats van zowel El Brahmir en Sohal.
[divider]

Report-Banner-GSA-MAR-2014

Global Safety Administration

GSA AAR  After Action Report / Assignment “The Sttyvinsk Hunt”
Document #987453 GSA|CI
11/03/2014

Location: Kingstown 08/03/14 – 09/03/14

ROSTER:

GSA|S&D  o.l.v. Col. Thomas

Time of Deployement: 0930 08/03/14 – 1630 09/03/14
KIA-count = 47
MIA-count = 0

MISSION OBJECTIVES

 • Zet een initiële basispost op
 • Lokaliseer Viktor Bodarkin
 • Arresteer Bodarkin
 • Escorteer Viktor Richting EZ
 • Bewaak de rust binnen Sttyvinsk

Zaterdag 08/02/14

Zaterdag ochtend heeft de GSA|S&D een basispost opgezet aan de zuidwest zijde van de stad Sttyvinsk. Nadat deze basispost is opgezet is er contact gelegd met de lokale bevolking. Deze toont zware loyaliteit richting Pokrov, en het werd GSA|S&D verzocht uit de gebouwen te blijven binnen de grenzen van Sttyvinsk. Na dit overleg is er verder gegaan met het opsporen van Viktor Bodarkin. Bodarkin was om 10:00 gesignaleerd aan de oost zijde van Sttyvinsk. Na hevige vuurgevechten en meerdere acties is het niet gelukt om Viktor te arresteren.

Later deze dag is alsnog met hulp van de lokale bevolking gelukt om Viktor in gevangenschap te nemen, na een ETA van 20 minuten is de CH-47 gearriveerd aan de noordoost zijde van Sttyvinsk. Tijdens een escort van Viktor richting de extraction zone is GSA|S&D aangevallen door Pokrov en de bewoners van Sttyvinsk, hierbij is Viktor ontsnapt en heeft zich gemengd tussen de leden van Pokrov. De CH-47 is later dat moment terug gegaan richting een vliegbasis nabij Sttyvinsk

Zondag 12/01/14

GSA vond wederom zware weerstand van de bevolking van Sttyvinsk, hierdoor hadden de leden van Pokrov vrij spel om zich door de stad te verspreiden. aan het begin van de dag is het Pokrov gelukt om door de linie van GSA|S&D heen te breken en Col. Thomas te ontvoeren. Na enige tijd is Col. Thomas terug gevonden. Volgens eigen zeggen is er geen informatie gelekt richting Pokrov. Later in de ochtend zijn de bewoners van de Sttyvinsk door de leden van Pokrov weggeleid uit de stad.

De missie heeft niet het gewenste resultaat gegeven dat was gevraagd door de Board of Representatives. Deze missie heeft geleid tot vele verliezen en Viktor is nog steeds op vrije voet. Er zal doorgezet worden, maar eerst zal er steun gevraagd moeten worden aan de Verenigde Staten en de Chinese Republiek. Met deze steun zal de jacht voortgezet worden op Viktor Bodarkin, ook zal achterhaald moeten worden waar Pokrov de financiele middelen vandaan haalt waarmee zij deze operaties kunnen voortzetten.
[divider]

After Action Report // April 2014

GSA stamp.jpg
Global Safety Administration
GSA AAR  After Action Report / Assignment “The Sttyvinsk Hunt / TakeDown Document #957431 GSA|CI
17/04/2014
Location: Sttyvinsk 12/04/14 – 13/04/14

ROSTER:
GSA|S&D  o.l.v. Col. Thomas
Time of Deployement: 0930 12/04/14 – 1630 13/04/14
KIA-count = 32
MIA-count = 0

MISSION OBJECTIVES

 • Zet een initiële basispost op
 • Zet een COM center op
 • Verdedig COM center
 • Arresteer Viktor Bodarkin
 • Haal bewijs voor band tussen Pokrov en Generaal Krakhov

Zaterdag 08/02/14

Zaterdag ochtend heeft de GSA|S&D een basispost opgezet aan de zuidwest zijde van de stad Sttyvinsk. Aan de Noordwest zijde van Sttyvinsk is een communicatie center opgericht. Tijdens de ochtend zijn er meerdere aanvallen uitgevoerd op Pokrov. Hierbij is het niet gelukt om Viktor te arresteren.

Later deze dag hebben leden van Pokrov met behulp van explosief de Communicatie center opgeblazen. Hierdoor is het onmogelijk geworden, om de communicatie in- en uitgaand van Sttyvinsk te monitoren.

Zondag 12/01/14

Op zondag zijn er in de ochtend wederom meerdere aanvallen uitgevoerd, ook hierbij is het niet gelukt om Bodarkin te arresteren. later in de ochtend zijn er meerdere objecten uit de communicatie center gehaald door leden van Pokrov, hierbij zaten onder andere munitie voorraden en documenten met daarin vermeld de locaties van omliggende gestationeerd personeel.

In de middag zijn er door Pokrov meerdere explosieven geplaatst, deze boobytraps zijn ter ontploffing gebracht in het bijzijn van GSA|S&D personeel. Hierbij zijn meerdere slachtoffers gevallen. Ook zijn met deze ontploffingen meerdere gebouwen binnen sttyvinsk vernietigd, evenals een brug in het centrum van de stad.

De missie heeft niet geleid tot het gewenste resultaat, Viktor bodarkin is niet gearresteerd, er zijn sporen gevonden dat Viktor en Erik Lenin Sttyvinsk zijn ontvlucht. Pokrov is vermoedelijk gesplitst in meerdere groepen, waar deze groepen zich nu bevinden is vooralsnog onbekend door ontbrekende informatie die is ontstaan die de vernietiging van de communicatielijnen.

 

 

 

 

[tweet][digg][stumble][Google][pinterest]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search