GSA LIJDT ZWARE VERLIEZEN IN DE STRIJD TEGEN TERRORISME

Kingstown 16 december, In de voortdurende strijd tegen het terrorisme, heeft de GSA afgelopen weekend zware verliezen geleden. Na het uitlekken van een vertrouwd GSA bericht over de vermissing van een formule dat potentieel vervaardigd kan worden tot biochemisch wapen heeft geresulteerd in de totale vernietiging van een militair GSA depot nabij kingstown.

In het weekend van 1 en 2 december is er een samenwerking vastgelegd tussen de militanten groep Pokrov en terroristen leider El Bramhir. Hier ging het vermoedelijk om een overdracht van de recent gestolen formules voor de illegale substantie “Hydra”. Of dit is ontstaan na het uitlekken van de berichten betreffende de vermissing van deze formule wil de GSA woordvoerder niet zeggen. Na het constateren van deze overdracht is de GSA overgegaan op het sturen van taskforce troepen onder leiding van de inmiddels beroemde Col. Thomas.

Het doel hierbij was het opsporen en terug brengen van de formule schema’s, maar ondanks de vele pogingen, en het arresteren van verschillende leden van zowel The New Order en Pokrov is HYDRA nog steeds niet teruggevonden. Deze is vermoeddelijk nu in het bezit van El Bramhir, er kan niet worden uitgesloten dat deze word vervaardigd tot een biochemisch wapen aldus de GSA woordvoerder.

Tijdens deze mislukte speurtocht, heeft een militanten groep Pokrov gebruik gemaakt van de verwarrende situatie om een aanval uit te voeren op een nabij gelegen GSA wapen opslag. Andere berichten vertellen dat hierbij vermoeddelijk militaire voorraad van de GSA is ontvreemd. In deze aanval zijn explosief gebruikt waarbij 12 mensen zijn omgekomen, of het hier gaat om militair personeel, militanten of burgers is tot zover nog onbekend.

0

Start typing and press Enter to search