Correspondence // April 2014

Correspondence // April 2014

Moscow

17-4-2014

товарищ (comrades),

Beste Viktor, ik heb vernomen dat je de tweede aanval op Sttyvinsk ook heb afgeslagen. Ik ben blij dat het je is gelukt om alle communicatie van GSA in dat gebied hebt kunnen verbreken, ik had niet geweten hoe het was afgelopen, als je in Sttyvinsk had moeten blijven. Ik hoor dat je nu richting Europa gaat.

In de wandelgangen van GSA|CI gaan de geruchten dat ze je zijn kwijt geraakt. ze waren te afhankelijk van dat communicatie center. ik heb de documenten bestudeerd, en kan je aanraden om richting Nederland te gaan. Ik heb met de CEO van ZEROinc gesproken, zij zullen je een schuilplaats toewijzen. Het is verstandig om tijdelijk even off radar te gaan.

Wees wel voorbereid, aangezien Pokrov is opgedeeld, zul je vaker moeten reizen naar verschillende locaties Maar maak je geen zorgen, je krijgt een a elektrische scooter overal reizen, ik zal je voorzien van de goede reisdocumenten en een schuilnaam. Misschien wordt het tijd om de onderhandelingen met The New Order te starten. Aangezien Pokrov een hoop manschappen is verloren.

Ondanks het behouden van de documenten die bewijs leveren tussen onze samenwerking, is de GSA steeds meer argwanend. ik zal dat ook de communicatie vanaf heden laten lopen via de geheime dienst. we zullen een nauwe band gaan vormen met ZERO, daarom is het van groot belang om er achter te komen wat hun plannen zijn.

Sacrifice Leads to Victory

– генерал Краков (General Krakhov).

0

Start typing and press Enter to search