Combat Simulatie (ComSim)

ComSim oftewel combat simulatie is de middenklasse van airsofters.nl, wat houd dit in? we maken bij de ComSim gebruik van vaste facties met een doorlopende verhaallijn, die de situatie scheppen in verschillende missies. het draait hierbij het meeste om het eenheid gevoel bij een factie. het verschil met de MilSim is dat we hierbij geen vaste rollen hanteren, dus iedereen mag zijn eigen rol bepalen. Er word geen puntensysteem gehanteerd zoals bij Arcade, alle uitkomsten van de missies zijn terug te vinden in het vervolg van de verhaallijnen.

De betrokkenheid bij een factie is van groot belang, we willen dan ook iedereen stimuleren om een factie te kiezen die jou het meeste aanspreekt. we gebruiken in de ComSim geen bestaande groeperingen maar afgeleiden hiervan.

je kan kiezen tussen:
Global Safety Administration; een afgeleide van de verenigde naties, die met doel hebben om de wereld vrede te bewaken en oorlogscriminaliteit te bestrijden

The New Order; dit is een afgeleide van de militaire macht in het midden-oosten. zij strijden voor onafhankelijkheid en de vereniging van het midden-oosten.

Pokrov; dit een groepering die na de koude oorlog strijdt voor hun eigen idealen. zij zijn de geduchte tegenstand van de GSA. zij zijn afgeleid van het communistische regime tijdens de koude oorlog.

ZEROinc; dit is een bedrijf dat is opgericht na de privatisering van militaire machten. hun oogmerk is de ontwikkeling en verkoop van wapensystemen en het beschikbaar stellen van contractors tegen de juiste prijs.

meer over informatie van de verschillende facties kan je vinden op de verschillende pagina’s van de facties zelf.


Wil je graag deelnemen aan een MilSim, maar ben je nog niet helemaal bekend met roleplay gedeelte, dan is de ComSim een goede manier om hier kennis mee te maken. Roleplay in de ComSim is zelf te bepalen, natuurlijk is het een goede toevoeging aan het spel, maar we willen de speler bij een ComSim zelf laten bepalen tot hoever zijzelf daarin willen gaan. alle faction leaders zullen zelf wel altijd in hun rol kruipen als bijvoorbeeld een gevreesde blackopps commando binnen Pokrov of de altijd morele commandant van de GSA.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search