CHEMISCHE AANVAL NEW ORDER TELT MEER DAN 310 SLACHTOFFERS

New York 15 januari, afgelopen weekend heeft er een bom aanval plaats gevonden in de plaats Kingstown, deze biologische bom heeft meer dan 310 mensen besmet met een biogas, onder dat aantal zijn inmiddels 213 dodelijke slachtoffers gevallen. Ondanks de inzet van GSA soldaten, is er geen vaccine ontwikkeld voor deze biologische aanval. De samenstelling van deze substantie is nog onbekend volgens GSA onderzoekers. Vorige maand is ZEROinc beschuldigd voor het verliezen van het schema van de biologische toepassing HYDRA. Dat het hier gaat om hydra is inmiddels uitgesloten, er is dan ook geen enkel bewijs dat de bom de desbetreffende substantie zou bevatten.

Om een nieuwe aanval te voorkomen, zal Taskforce3 van de GSA worden ingezet om de leiders van The New Order op te sporen. Deze groep zal de komende weken gebruik gaan maken van lokale veiligheidsdiensten, om zo snel mogelijk een vat met chemicaliën terug te halen die eerder uit een militaire depot is ontvreemd, vermoedelijk is deze voorraad in bezit van een zwaar gezochte chemicus binnen de organisatie van The New Order

Kingstown is inmiddels in quarantaine geplaatst en de besmette mensen zijn over geplaatst naar een nabij gelegen militair hospitaal, daar zullen zij behandeld worden voor de symptomen van het biogas, totdat er een vaccine gevonden is voor de oorzaak hiervan.

 

 

 

0

Start typing and press Enter to search