Assignment “Quarantine: containment”

Global Safety Administration

GSA AAR  After Action Report / Assignment “Quarantine: containment”

Document #781873 GSA|CI

15/02/2014

Location: Kingstown 08/02/14 – 09/02/14

ROSTER:

-Taskforce3 o.l.v. Cpt. Walls & Maj. Gibson

-Taskforce3 bestaande uit 51 klasse-2 GSA SpecOps militairen

– Local authority bestaande uit 1 special agent

Time of Deployement: 0930 08/02/14 – 1630 09/02/14

KIA-count = 33

MIA-count = 0

MISSION OBJECTIVES

  1. Veiligstellen van de gegijzelde burgers en deze in quarantaine plaatsen.
  2. De samenwerking tussen El Brahmir en Sohal vastleggen door middel van een GSA approved fotograaf.
  3. Atash Sohal “de Chemist” arresteren en afleveren aan het GSA|Tribunal.
  4. Yusuf El Brahmir arresteren en afleveren aan het GSA|Tribunal.
  5. Het blauwe vat met di-waterstofsulfaat concentraat terug halen.

Zaterdag 08/02/14

Tijdens de Missie heeft TNO (The New Order) zich ingedekt door burgers te gijzelen en een buffer te vormen tussen taskforce3 en El Brahmir. Deze burgers zijn in de ochtend verplaatst onder leiding van El Brahmir zelf. om 1030h is Taskforce3 de aanval begonnen, hierbij zijn meedere leden van The New Order en GSA omgekomen, ook zijn hierbij meerdere burgers gewond geraakt en om het leven gebracht door spervuur tussen TNO en GSA. Eén van de burgers is tijdens de aanval afgeleverd door vermoedelijk een TNO spion. Deze personen zijn beide overgeleverd aan GSA instanties om dit verder te onderzoeken.

Zondag 12/01/14

Na een briefing is de fotograaf gezamenlijk met een ingehuurde ZEROinc contractor aangesteld om de locatie van Yusuf El Brahmir te bepalen en mogelijk El brahmir en Sohal beide op foto te zetten om zo bewijsmateriaal te kunnen leveren richting de Board of Representatives.  Dit heeft geleid tot een succes waar zowel Atash Sohal en Yusuf El Brahmir vast zijn gelegd, dit bewijsmateriaal is gelijk via satelliet verstuurd richting GSA|HQ gevestigd in Washington.

In de namiddag is geconstateerd dat meerdere document stukken zijn ontvreemd uit de GSA base of Operations. hierbij zijn documenten met betrekking tot de aanvallen van afgelopen maand vermoedelijk in handen van TNO aanhangers gevallen. Tot deze documenten behoort onder andere het virus onderzoeksrapport.

De missie heeft het bewijsmateriaal van de samenwerking tussen El Brahmir en Sohal opgeleverd, dit bewijsmateriaal zal in de toekomst meer financiering opleveren bij het opsporen en veroordelen van deze TNO kopstukken. Deze arrestatie is helaas niet gerealiseerd in de afgelopen assignment, maar zal voortgezet worden, wanneer daar weer voldoende informatie voor is verzameld, ten opzichte van de opsporing van de verblijfplaats van zowel El Brahmir en Sohal.

0

Start typing and press Enter to search