Assignment “Quarantine”

Global Safety Administration
GSA AAR  After Action Report / Assignment “Quarantine”

Document #126873 GSA|CI

13/01/2014

Location: Kingstown 11/01/14 – 12/01/14

ROSTER:
-Taskforce3 o.l.v. Cpt. Walls

-Taskforce3 bestaande uit 62 klasse-2 GSA SpecOps militairen

– Local authority bestaande uit 2 special agents

Time of Deployement: 0930 11/01/14 – 1630 12/01/14

KIA-count = 19

MIA-count = 3

De GSA|CI (Central Intelligence) heeft een video boodschap ontvangen van The New Order leider Yusuf El Bramhir. Deze video bevat een dreiging van een bom-aanval gericht op GSA grondgebied. Door deze dreiging is Taskforce3 paraat gesteld en is er een speciale procedure opgesteld, deze procedure is speciaal gericht op het bestrijden van een biologische aanval.

Door de vermissing van de container 100L di-waterstofsulfaat concentraat en het schema van het biochemisch product codename HYDRA, is het zeer aannemelijk dat het hier gaat om een aanval met de bio-substantie HYDRA.

De opdracht was dan ook als volgt; Taskforce3 moest de omgeving nabij de explosie veiligstellen, en een speciaal toegewezen “mobile lab” opzetten, daarnaast eventuele overlevenden op sporen en veilig stellen binnen de toegewezen quarantaine zone. Daarna was de hoogste prioriteit om de New Order chemist op te sporen en in hechtenis te nemen en de overblijfselen van de bom in quarantaine te plaatsen. Hiermee kunnen de GSA onderzoekers aan de slag gaan om een vaccine te fabriceren.

Zaterdag 11/01/14

Tijdens de Missie heeft TNO (The New Order) een zodanig druk kunnen leveren dat taskforce3 met veel tegenslagen uiteindelijk samples van het biologische wapen heeft kunnen bemachtigen. Rond 1315 is door PMCs van ZEROinc de bom-huls in quarantaine geplaatst.

Later die dag heeft GSA met behulp van local authority vanuit een New Order schuilplaats in de nabijheid van Kingstown een opslag van chemicaliën met daarin de 100L di-waterstofsulfaat concentraat terug kunnen halen.

zondag 12/01/14

Door onbekende redenen zijn zowel de bom huls als de container met de 100L di-waterstofsulfaat concentraat uit de quarantaine zone verwijderd. Deze zijn tijdens een aanval op de gelokaliseerde TNO basis ontvreemd door nog steeds onbekende persoon of personen. er wordt verder onderzoek gedaan naar de oorzaak.

De Samples van het biologische wapen zijn door de PMC’s van ZEROinc meegenomen, in ruil voor het terughalen van GSA personnel in gevangenschap van TNO. De huls van het wapen zullen genoeg informatie kunnen opleveren voor verder onderzoek.

De aanslag op Kingstown heeft in totaal 213 burgers het leven gekost. volgens de GSA onderzoekers zal het bio-gas zich niet verder verspreiden, het is nu de taak van taskforce3 om de chemist van The New Order op te sporen en deze alsnog in hechtenis te nemen. Hiermee kan herhaling van een soortgelijke aanval voorkomen worden. Locatie Kingstown zal geheel in quarantaine gaan, alle overige burgers zijn geëvacueerd.

0

Start typing and press Enter to search