Moscow

4-12-2013

товарищ (comrades),

Geweldig.. GEWELDIG!! ik kan niet genoeg zeggen hoe ik me heb vermaakt met de berichten die de ronde gaan binnen de Europese Unie en het pentagon. De GSA top militairen weer gefaald in hun missie. Viktor Bodarkin “de onoverwinnelijke” zijn de kreten die ik heb gehoord bij militaire topmensen over de gehele wereld. Er zijn zelfs geruchten dat Viktor op de GSA top wanted nummer 1 komt te staan. Dit is weer een punt om te laten zien dat Pokrov wel degelijk een grote jongen is waar je niet om heen kan.

Niet alleen hebben jullie de aanval afgeslagen, ik heb vernomen dat er ook meerdere GSA officieren zijn gevangen genomen en enkele zelfs zijn geëxecuteerd. Zelf colonel Thomas in gevangenschap gehad. “the Butcher” himself, being butchered’. Jammer alleen dat dat soort mensen geen informatie zullen lekken.

Er worden nu pogingen gedaan om steun te  krijgen van het Amerikaanse en Chinese leger om Pokrov alsnog te kunnen stoppen. Hoe gaan we hier mee om? ik zelf denk dat we als eerste de communicatie plat moeten gooien, om zo chaos te creeëren en Pokrov te kunnen verdelen en verspreiden over Rusland en de UK. Door alle aandacht, is het het beste om een tijdje te gaan opereren in kleinere groepen.

Natuurlijk blijf ik tot jullie beschikking en zal ik alle informatie geven die ik in handen kan krijgen, ook blijven de goederen jullie kant uitkomen. Ik zal ook nog in overleg gaan met ZEROinc om te kijken of wij hun ook kunnen inzetten tijdens de komende operaties.

Sacrifice Leads to Victory

– генерал Краков (General Krakhov).

0

Start typing and press Enter to search